Nyelvválasztó

Akciós ajánlat


Thermál Motel Kiskunmajsa
OTP Széchenyi Pihenőkártya
MKB Széchenyi Pihenőkártya

MKB Széchenyi Pihenőkártya

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

További szállás kiválasztásaA megjegyzés maximum 200 karakteres lehet

Tartalom

Nyugdíjas csomag csoportoknak

Kedvezményes ajánlat nyugdíjasoknak

 

A Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő egész évben változatos szolgáltatásokkal várja Önt, klubtársait és barátait!

Impozáns faszerkezetű csarnokunkban több gyógymedence, egy 25 m-es úszómedence, szauna-sziget kétféle szaunával és gőzkabinnal, míg a szabadban egy gyógymedence található, melyek mind vendégeink pihenését, gyógyulását szolgálják.

A gyógyvíz reumatikus, izületi, nőgyógyászati betegségek gyógyítására, műtétek utáni rehabilitációra egyaránt alkalmas. Legjobb viszont, ha a gyógyvízzel megelőzi a bajt!

Ha pihenésre vágyik, élvezni akarja a gyógyvíz kedvező hatásait, és mindezt kedvező áron szeretné megtenni, látogasson el hozzánk! Igényeinek figyelembevételével testre szabott, megfizethető árakat alkalmazunk.

 

Listaárainkhoz képest most, nyugdíjas csoportok részére kialakítottunk egy kedvező csomagajánlatot, mely tartalmazza a napi fürdőbelépőt és egy főétkezést (a fürdő szomszédságában lévő éttermek valamelyikében) is, melynek ára együtt csak 1950 Ft/fő. Amennyiben ajánlatunkkal felkeltettük érdeklődését, és ezt a csomagajánlatot kívánják igénybe venni, kérjük érkezésük időpontját szíveskedjenek előre jelezni, hogy az étkezést leszervezzük a csoport részére. Ezen kedvezményes csomagajánlatunk 2013.április.30-ig érvényes.

 

A fürdőbelépővel minden gyógymedencét, az élményfürdőt, valamint a jakuzzit, a sókamrát, és a szaunát is használhatják vendégeink. Itt emeljük ki, hogy a téli időszakban 2013. április 30-ig a fürdőbelépővel, a csarnokunkban található szauna-szigetet is díjmentesen használhatják.