Május 6-tól nyitva vagyunk!

Kedves Vendégeink!

A Jonathermál Gyógy-, és Élményfürdő, Motel, Kemping Kiskunmajsa 2021. május 6-án újra megnyitotta kapuit, újra fogad vendégeket.

Az újranyitást követően szolgáltatásaink a következő feltételekkel vehetők igénybe:

Szállás:

A 194/2021. Kormányrendelet értelmében jelenleg csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és felügyeletük alá tartozó 18 év alatti gyermekek vehetik igénybe szolgáltatásainkat. A védettségi igazolványt a személyi igazolvánnyal együtt bejelentkezéskor kérjük a recepción bemutatni. 18 év alattiak esetében a személyi igazolványt/diákigazolványt kérjük hozzák magukkal, az életkor esetleges ellenőrzése érdekében.

Üzleti vendégek:

Az üzleti/oktatási céllal érkező vendégek szálláshelyünket továbbra is látogathatják védettségi igazolvány nélkül, de a fürdő szolgáltatásait védettségi igazolvány nélkül nem vehetik igénybe. Az üzleti/oktatási céllal érkező nem védett vendégeinknek a maszk használat a közösségi terekben kötelező!

Rendezvények:

A jelenlegi korlátozások értelmében szálláshelyünkön családi rendezvény max. 10 főig tartható!

Fürdő, wellness részleg, gyógyászat:

Fürdő jelenleg védettségi igazolvánnyal látogatható, kivéve a védett személyek felügyelete alatt álló 18 év alatti gyermekek. A védettségi igazolványt a személyi igazolvánnyal együtt belépéskor kérjük a pénztárnál bemutatni. 18 év alattiak esetében a személyi igazolványt/diákigazolványt kérjük hozzák magukkal, az életkor esetleges ellenőrzése érdekében.

Az orvosi rehabilitáció céljából, társadalombiztosítási támogatással igénybe vehető gyógyászati szolgáltatásokat csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetik igénybe.

- Szolgáltatásainkat csak tünetmentes állapotba vehetik igénybe. Tünetek észlelése esetén pl. láz, köhögés, torokfájás stb. kérjük, forduljon háziorvosához!

- Medence használat előtt kérjük, minden esetben használják a zuhanyt, a medence igénybe vétele után pedig utófürdő javasolt.

- A fürdő területén a nem egy háztartásban élők között 1,5 méter, a vízben legalább 2 m védőtávolság javasolt.

- A fürdő területén kérjük, használjon papucsot!

Fürdő nyitvatartása a megszokott rend szerint

https://www.jonathermal.hu/kapcsolat/nyitva-tartas

Aktuális árainkról a https://www.jonathermal.hu/ tájékozódhatnak.

Köszönjük kedves Vendégeink együttműködését és megértését!

A Jonathermál csapata